Ajutor de bucatar
Cerinte:
• spirit de echipa
• capacitate de verificare si raportare
• disponibilitate la program prelungit (inclusiv in weekenduri)
• atentie la detalii, rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu
Descrierea jobului
• Intocmeste necesarul de marfuri si produse specifice pentru Bucatarie, in conformitate cu lista de preparate, precum si necesarul pentru diverse evenimente
• Efectueaza receptia si raspunde de gestionarea marfurilor si a produselor specifice activitatii de bucatarie
• Controleaza si raspunde de calitatea materiilor prime si a produselor finite, la primirea lor in gestiune;
• Participa la intocmirea meniului si a listei de preparate, propune si elaboreaza retetele pentru preparatele din lista
• Realizeaza serviciile de preparare a mesei, respectind tehnologia profesionala si retetarul
• Aplica in mod corect normele de igiena si protectia consumatorului.
Program:
• tura de 12 ore , intr-o saptamana se lucreaza 3 zile, in urmatoarea 4 (alternativ)
• 2 weekenduri libere pe luna
• posibilitate de efectuare ore suplimentare/venituri suplimentare din evenimentele de week-end
Beneficii:
• contract pe perioada nedeterminata
• training
• cresteri salariale periodice in functie de progrese
• posibilitatea de completare a veniturilor lunare prin participarea la organizarea evenimentelor private sau corporate gazduite de restaurant.
Bucatar
Restaurant Rod angajeaza bucatar cu experienta in domeniu min 1 an.
Cerinte:
• diploma de calificare Bucatar este obligatorie
• spirit de echipa
• capacitate de verificare si raportare
• disponibilitate la program prelungit (inclusiv in weekenduri)
• atentie la detalii, rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu
Descrierea jobului
• Intocmeste necesarul de marfuri si produse specifice pentru Bucatarie, in conformitate cu lista de preparate, precum si necesarul pentru diverse evenimente
• Efectueaza receptia si raspunde de gestionarea marfurilor si a produselor specifice activitatii de bucatarie
• Controleaza si raspunde de calitatea materiilor prime si a produselor finite, la primirea lor in gestiune;
• Participa la intocmirea meniului si a listei de preparate, propune si elaboreaza retetele pentru preparatele din lista
• Realizeaza serviciile de preparare a mesei, respectind tehnologia profesionala si retetarul
• Aplica in mod corect normele de igiena si protectia consumatorului.
Program:
• tura de 12 ore , intr-o saptamana se lucreaza 3 zile, in urmatoarea 4 (alternativ)
• 2 weekenduri libere pe luna
• posibilitate de efectuare ore suplimentare/venituri suplimentare din evenimentele de week-end
Beneficii:
• contract pe perioada nedeterminata
• training
• cresteri salariale periodice in functie de progrese
• posibilitatea de completare a veniturilor lunare prin participarea la organizarea evenimentelor private sau corporate gazduite de restaurant.